Æteriske olier - Adaptiv

2 ml tester, som du kan bruge med dit aroma armbånd. Rul den på håndleddet, hvor dit armbånd er placeret. Rul armbåndet hen over olien og nyd duften i flere timer. Du kan også rulle den direkte på lava/træ perlerne på dit armbånd. Aroma armbåndene finder du HER
Producent: dōTERRA
Leveringsdato: 3-5 dage
Kr 25,00

2 ml olieblanding med æterisk olie opblandet i fraktioneret kokosolie (MCT olie).

Olierne kan hjælpe dig og din familie i hverdagen med alle de mange input, der er i dag. Olierne er helt naturlige og uden nogle former for kunstige tilsætningsstoffer og kan derfor også anvendes til børn og babyer.

Olierne er æteriske olier fra det amerikanske firma <!-- global_logo_image_alt -->, som producerer helt rene olier.

Du kan købe olierne direkte hos firmaet HER - kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig godt igang. 

Olierne har hver især forskellige egenskaber.

Her kan du læse om:

dōTERRA Adaptiv™

Beroligende blanding

Når du har brug for en beroligende blanding, er Adaptiv den bedste løsning. Hav Adaptiv lige ved hånden for at hjælpe dig med at slappe af i nye omgivelser eller situationer. Lavendel, magnolia, neroli og sweetgum har beroligende effekter, mens vild appelsin og grøn mynte giver energi og løfter humøret. Derudover hjælper copaiba og rosmarin med at berolige forhøjede følelser. Uanset om du føler dig træt eller urolig, ubeslutsom eller irritabel, er Adaptiv en blanding, der kan hjælpe krop og sind med at finde balance. Brug Adaptiv i kombination med Adaptiv Touch for synergistiske resultater.

En blanding, som hjælper os med at gå fra stress til chill på kort tid. Frygt, bekymring og trangen til at kontrollere erstattes af en dyb ro. Vi lander i forståelsen af, hvad vi skal tage ansvar for og hvad der ikke er vores opgave. Tillid, tryghed og frihed gennemsyrer hurtigt cellerne. Vi bliver i stand til hurtigt at tilpasse os massive forandringer og mærker et indre pyt. Fra roen begynder vi at få bevidsthed på de følelser, som skaber vores stress.

 (Tekst fra doTERRA og Christina Eilvig)

Kunder der har købt denne vare købte også

Æteriske olier - Balance

2 ml tester, som du kan bruge med dit aroma armbånd. Rul den på håndleddet, hvor dit armbånd er placeret. Rul armbåndet hen over olien og nyd duften i flere timer. Du kan også rulle den direkte på lava/træ perlerne på dit armbånd. Aroma armbåndene finder du HER
Kr 25,00

Babypakke

Pakken indeholder koder, der skifter hvert halve år (i juni og december) Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dine koder er udløbet, inden du skal bruge dem. Så sender vi gerne nye. Babypakken er gratis, men betinget af køb. Hvis du køber for 49,- i vores webshop er pakken GRATIS. Så skal du blot betale porto eller selv hente i butikken.
Kr 49,00