Æteriske olier - Lavendel

2 ml tester, som du kan bruge med dit aroma armbånd. Rul den på håndleddet, hvor dit armbånd er placeret. Rul armbåndet hen over olien og nyd duften i flere timer. Du kan også rulle den direkte på lava/træ perlerne på dit armbånd. Aroma armbåndene finder du HER
Producent: dōTERRA
Leveringsdato: 3-5 dage
Kr 25,00

2 ml olieblanding med æterisk olie opblandet i fraktioneret kokosolie (MCT olie).

Olierne kan hjælpe dig og din familie i hverdagen med alle de mange input, der er i dag. Olierne er helt naturlige og uden nogle former for kunstige tilsætningsstoffer og kan derfor også anvendes til børn og babyer.

Olierne er æteriske olier fra det amerikanske firma <!-- global_logo_image_alt -->, som producerer helt rene olier.

Du kan købe olierne direkte hos firmaet HER - kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig godt igang. 

Olierne har hver især forskellige egenskaber.

Her kan du læse om:

LAVENDEL

Med sin karakteristiske aroma og utallige anvendelsesmuligheder er lavendel blevet en af de mest populære æteriske olier. I gamle dage brugte romerne og egypterne lavendel til badning. Siden dengang har mange opdaget de mange fordele, som den har at byde på. Lavendel bruges meget i kosmetik og parfumer for sin evne til at reducere forekomsten af huddefekter og lindre hudirritationer. Endvidere bruges dens beroligende egenskaber til at afslappe kroppen og forbedre humøret. Dens alsidige fordele gør lavendel til en olie at have ved hånden, overalt hvor du tager hen.Opløftende og energigivende egenskaber, der fremmer et positivt humør med dens opkvikkende aroma.

Beroligende!

Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade os selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til søvn (20% bliver dog meget snakkende). Genial til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe. Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.

(Tekst fra doTERRA og Christina Eilvig)

Kunder der har købt denne vare købte også

Babypakke

Pakken indeholder koder, der skifter hvert halve år (i juni og december) Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dine koder er udløbet, inden du skal bruge dem. Så sender vi gerne nye. Babypakken er gratis, men betinget af køb. Hvis du køber for 49,- i vores webshop er pakken GRATIS. Så skal du blot betale porto eller selv hente i butikken.
Kr 49,00