Æteriske olier - Pebermynte

2 ml tester, som du kan bruge med dit aroma armbånd. Rul den på håndleddet, hvor dit armbånd er placeret. Rul armbåndet hen over olien og nyd duften i flere timer. Du kan også rulle den direkte på lava/træ perlerne på dit armbånd. Aroma armbåndene finder du HER
Producent: dōTERRA
Leveringsdato: 3-5 dage
Kr 25,00

2 ml olieblanding med æterisk olie opblandet i fraktioneret kokosolie (MCT olie).

Olierne kan hjælpe dig og din familie i hverdagen med alle de mange input, der er i dag. Olierne er helt naturlige og uden nogle former for kunstige tilsætningsstoffer og kan derfor også anvendes til børn og babyer.

Olierne er æteriske olier fra det amerikanske firma <!-- global_logo_image_alt -->, som producerer helt rene olier.

Du kan købe olierne direkte hos firmaet HER - kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig godt igang. 

Olierne har hver især forskellige egenskaber.

Her kan du læse om:

PEBERMYNTE

Pebermynte er altid god at have ved hånden. Den tilføjer en forfriskende myntesmag til desserter, drikkevarer, smoothies og krydrede retter.

Et højt mentolindhold – ligesom den der findes i doTERRAs æteriske pebermynteolie – kendetegner den bedste kvalitet af pebermynte fra andre produkter. Pebermynte bruges også ofte i tandpasta og tyggegummi til mundhygiejne.

Opkvikkende olie som bringer glæde og lykkebobler. Vækker krop, sind og ånd. Hjælper os til at flyde med livet i et nærende flow i stedet for at holde fast og forsøge at kontrollere. Gode til hovedpine og spændinger. Nedsætter feber og hedeture. Lindrer køresyge og kvalme. Vækker alle sanser. Perfekt ”genstarter” om eftermiddagen. Genial til hikke og lækker i kaffe, kakao og hjemmelavet chokolade.

(Tekst fra doTERRA og Christina Eilvig)