Ammeindlæg - uld med silke

Ammeindlæg i uld med silke fra Care
Producent: Care
Leveringsdato: 3-5 dage
*
Kr 150,00
Kr 100,00

Ammeindlæggene fra Care er lavet i 100% merinould med en bagside af silke. Ammeindlæggene er lavet af uld fra New Zealandsk og er garanteret mulesing fri.

Der er mange fordele ved at anvende ammeindlæg af uld. Den væsentligste er, at det holder dit bryst godt tempereret og sikrer, at det ikke får kulde. Det er med til at forebygge brystbetændelse. Desuden kan uld suge ret meget væske uden, det føles vådt. Uld indeholder naturlig lanolin, der har en antibakteriel egenskab. Det betyder, at indlæggene blot skal hænges til tørre og ikke behøver vaskes ret ofte.

De kan håndvaskes eller på et uldprogram i vaskemaskinen. Vi anbefaler at anvende en vaskepose og naturligvis uldvaskemiddel.

Ammeindlæggene findes i tre størrelser

  • S - svarer til 11 cm
  • M - svarer til 15 cm
  • L - svarer til 17 cm

Du bør vælge den størrelse, der dækker mindst 2/3 af dit bryst.

Du kan sagtens nøjes med at anvende uldindlæggene, men hvis du har meget mælk, der lækker, så kan du stadig have glæde af uldens egenskaber med et engangsindlæg under. Vi anbefaler engangsindlæggene fra Medela, som du finder her.

Kunder der har købt denne vare købte også

Babypakke

Babypakken er gratis, men betinget af køb. Hvis du køber for 49,- i vores webshop er pakken GRATIS. Så skal du blot betale porto eller selv hente i butikken.
Kr 49,00

Medela Ammeindlæg engangs 30 stk

Super absorberende ammeindlæg fra Medela
Kr 65,00