Aromaarmbånd #2

Alle armbånd er forskellige. Det betyder, der kun er et af hvert slags. Armbånd fra Pure Magic med enten lavasten eller træperler som du kan påføre din yndlingsparfume eller æteriske olier på - uden den kommer direkte på huden. Perfekt til parfumeallergikere!
Leveringsdato: 3-5 dage
Kr 175,00

Dette armbånd er med 6 mm. picasso jasper, lava og moonstone.

Du kan påføre perlerne parfume eller æteriske olier, som har forskellige egenskaber. Du kan købe en test af udvalgte olier HER.

De halv-ædelsten, vi bruger i aromaarmbåndene, er særlige. De har forskellige energier og kan alle noget forskelligt.

I alle armbånd vil der være perler, der kan suge olien, så du får glæde af dem. Det er typisk lava- eller træperler.

Hvis du er nysgerrig på de halv-ædelsted, der er i netop DIT armbånd, så er vi altid behjælpelige med at finde beskrivelserne til dig.

HVORFOR BRUGE OLIER

Olierne kan hjælpe dig og din familie i hverdagen med alle de mange input, der er i dag. Olierne er helt naturlige og uden nogle former for kunstige tilsætningsstoffer.

HVORFOR BRUGE ARMBÅND MED OLIER

Når du bruger olierne på et armbånd, så fungerer de, som en diffuser, du har med dig.  Du får udbytte af oliernes egenskaber lige meget, hvor du er. Perfekt, hvis du ikke tåler parfume og til dagens udfordringer.

PRØV OLIERNE - ELLER KØB

Hos os kan du altid få lov til at prøve olierne, inden du køber. Der er masser af olier, der giver forskellig stemning og dermed forskellig virkning. Kontakt os og kom forbi os i Holstebro og prøv dem!