BabyTegn kursus - ONLINE

BabyTegn er en sjov og anderledes måde at kommunikere med din baby Prøv kræfter med kommunikation i knæhøjde - nu også ONLINE
*
Kr 775,00

I samarbejde med Baby Solutions afholder vi BabyTegn kursus.

BabyTegn fremmer den sproglige udvikling og dit barns evne til at kommunikere mere målrettet. Det er et redskab til at kommunikere med dit barn i den periode, hvor din baby forstår det meste, men ikke formår at udtrykke sig med et verbalt sprog. BabyTegn hjælper dit barn til bedre selvværd og højere IQ.

Det lille barn kommunikerer med gråd, smil og bevægelser, men gennem BabyTegn kan du hjælpe dit barn til at sætte ”ord” på før det egentlige talesprog er udviklet. Når talesproget er udviklet forsvinder tegnene langsomt.

Læs mere her.

Bemærk, at der i vores Barselspakke findes rabatkode til vores kurser.

Kurset afholdes via "Teams", som du får link til, når forløbet er betalt.
Vær opmærksom på, at der er udvalgte datoer, du kan vælge.

Linket sendes 2-3 dage før kurset afholdes. HVIS du fortryder dit køb SKAL det ske skriftligt inden, du åbner mailen fra os. Herefter har du afskrevet returretten.

Ønsker du et forløb med en gruppe, du kender, så kan vi arrangere en dato og tidspunkt, der passer jer. Kontakt os for mere information.

 

Kurset kan også bestilles "live". Som udgangspunkt afholdes kurset i vores lokaler i Holstebro. Hvis du samler minimum 6 personer, kommer vi gerne til dig og afholder kurset. Kørsel afregnes særskilt jf. vores kursusbetingelser. Se mere her.