Leander Matty puslepude

Blød og rengøringsvenlig pusleplade i høj kvalitet
Producent: Leander
Leveringsdato: 1 uge
*
Kr 799,00

En puslepude er et uundværligt hjælpemiddel, hvis du har et lille spædbarn i hjemmet. En puslepude hjælper dig til at kunne skifte dit barn på en sikker, behagelig og hygiejnisk måde. Og så er puslepuden et blødt underlag, du kan placere på puslebordet, bordpladen eller direkte på gulvet. Lige dér, hvor du har brug for det. 

 

Leander Matty™ er en revolutionerende puslepude, som gør det trygt og nemt for dig at pusle dit barn. Den er skabt af det blødeste PUR-skum – et materiale, som er noget af det tætteste man kommer på at efterligne følelsen af hud. Overfladen er vandafvisende, behandlet med en spritbestandig lak og fri for hormonforstyrrende stoffer. Og så er den umulig at slide op. Det giver dig en ren, blød og sikker puslepude, som kan følge alle dine børn. Matty udføres med en lamineret træplade, som giver puden mere stabilitet, så du uden problemer kan placere den på f.eks. en kommode.

 

German Design Award vinder 2019.

 

PUSLEPLADSEN SKAL VÆRE NEM AT RENGØRE 

En puslepude skal bruges til at skifte bleer på. Og lad os se det i øjnene. Der er en risiko for, at det kommer andet end vand på puden, når den er i brug. Derfor er det en god idé at vælge en puslepude, der kan gøres ordentlig ren efter brug - så puden er pæn og ren næste gang, den skal bruges.

ALT-I-ÉN PUSLEPLADS 

Matty er en alt-i-en pusleplads. Uanset om du er derhjemme eller på farten. I modsætning til mange andre puslepuder, så er Matty lavet af et blødt skummateriale, der er både rart at røre ved og ligge på.

VANDTÆT OVERFLADE

Matty er designet til en hverdag med børn. Den er let at tørre af og rengøre, og overfladen er helt tæt, så ingen væsker trænger ned i puden. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om betræk, der hele tiden skal vaskes. Matty er altid klar til brug. 

  • H: 11 cm, L: 70 cm, B: 50 cm
  • Vægt: 2,9 kg
  • Fås i Cappuchino, Dusty grey, Pale blue, Soft pink, Woodrose, Sagegreen og Blueberry
  • Er lavet af formstøbt PUR, som er både blødt og behageligt 
  • Vandtæt overflade, der holder væsker ude
  • Nem at rengøre
  • Høje, skrå sider, der holder baby på puden
  • CE-godkendt med Europæisk standard for børnesikkerhed og farlige stoffer - EN71-3
  • Garanti: 2 år
  • Vedligeholdelse: Aftørres med vand og mild sæbe

 

Kom og test den i vores fysiske butik i Holstebro

BEMÆRK leveringstid ca. 1. uge

Kunder der har købt denne vare købte også

Leander Topper underlag

Leander Topper er et lækkert og blødt liggeunderlag i en rigtig god kvalitet. Det passer perfekt i størrelsen til puslepuden Matty og Wally™ 100% bomuldsfrotté Oeko-Tex®
Kr 119,00

Babypakke - PÅ LAGER IGEN 1. NOVEMBER 2022 - BESTIL NU OG FÅ LEVERET SENERE

Pakken indeholder koder, der skifter hvert halve år (i juni og december) Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dine koder er udløbet, inden du skal bruge dem. Så sender vi gerne nye. Babypakken er gratis, men betinget af køb. Hvis du køber for 49,- i vores webshop er pakken GRATIS. Så skal du blot betale porto eller selv hente i butikken.
Kr 49,00

Regnslag til barnevogn

Sort med glade babyansigter
Kr 199,00 Kr 99,00

I can - ske

Multi grip spoon fra Rätt Start er en helt unik ske til de første smagsprøver
Kr 99,00 Kr 79,00

Ringe - figurer til ophæng

Brug dem til at hænge legetøj op med eller lad barnet lege og prøve at sætte dem sammen
Kr 89,00 Kr 39,00

Spilledåse Bamse

Skøn spilledåse med Bomstærke Bamse
Kr 229,00 Kr 199,00

Nusseklud Mumi lyseblå

Gør nussekluden personlig med broderet navn på hjørnet - pris kr. + 40 - skriv navn i feltet og vælg skrifttype og farve.
Kr 139,00

LeanderTopper underlag - SÆRPRIS - RESTFARVE

Matty Topper er et lækkert og blødt liggeunderlag i en rigtig god kvalitet. Det passer perfekt i størrelsen til puslepuden Matty. 100% bomuldsfrotté Oeko-Tex® 100 godkendt materiale
Kr 119,00 Kr 69,00

IdaT - Hue med top - turkis hval

Blød hue i skønne farver fra idaT
Kr 79,00 Kr 25,00