Leander Matty puslepude

Blød og rengøringsvenlig pusleplade i høj kvalitet fra danske Leander
Producent: Leander
Leveringsdato: 1 uge
*
Kr 799,00

En puslepude er et uundværligt hjælpemiddel, hvis du har et lille spædbarn i hjemmet. En puslepude hjælper dig til at kunne skifte dit barn på en sikker, behagelig og hygiejnisk måde. Og så er puslepuden et blødt underlag, du kan placere på puslebordet, bordpladen eller direkte på gulvet. Lige dér, hvor du har brug for det. 

 

Leander Matty™ er en revolutionerende puslepude, som gør det trygt og nemt for dig at pusle dit barn. Den er skabt af det blødeste PUR-skum – et materiale, som er noget af det tætteste man kommer på at efterligne følelsen af hud. Overfladen er vandafvisende, behandlet med en spritbestandig lak og fri for hormonforstyrrende stoffer. Og så er den umulig at slide op. Det giver dig en ren, blød og sikker puslepude, som kan følge alle dine børn. Matty udføres med en lamineret træplade, som giver puden mere stabilitet, så du uden problemer kan placere den på f.eks. en kommode.

 

German Design Award vinder 2019.

 

PUSLEPLADSEN SKAL VÆRE NEM AT RENGØRE 

En puslepude skal bruges til at skifte bleer på. Og lad os se det i øjnene. Der er en risiko for, at det kommer andet end vand på puden, når den er i brug. Derfor er det en god idé at vælge en puslepude, der kan gøres ordentlig ren efter brug - så puden er pæn og ren næste gang, den skal bruges.

ALT-I-ÉN PUSLEPLADS 

Matty er en alt-i-en pusleplads. Uanset om du er derhjemme eller på farten. I modsætning til mange andre puslepuder, så er Matty lavet af et blødt skummateriale, der er både rart at røre ved og ligge på.

VANDTÆT OVERFLADE

Matty er designet til en hverdag med børn. Den er let at tørre af og rengøre, og overfladen er helt tæt, så ingen væsker trænger ned i puden. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om betræk, der hele tiden skal vaskes. Matty er altid klar til brug. 

  • H: 11 cm, L: 70 cm, B: 50 cm
  • Vægt: 2,9 kg
  • Er lavet af formstøbt PUR, som er både blødt og behageligt 
  • Vandtæt overflade, der holder væsker ude
  • Nem at rengøre
  • Høje, skrå sider, der holder baby på puden
  • EN 71-3 og TÜV SÜD sikkerhedscertificeret
  • CE-godkendt med Europæisk standard for børnesikkerhed og farlige stoffer - EN71-3
  • Garanti: 2 år
  • Vedligeholdelse: Aftørres med vand og mild sæbe

 

Puslepuden har en stabil og skridsikker bund, der sikrer, at puden står stabilt. Du kan derfor uden problemer placere den på f.eks. en kommode, et bord eller gulvet. De små gummifødder sikrer ventilation, så underlaget under puslepuden ikke bliver fugtigt og dermed efterlader mærker.

Matty™ puslepuden er testet og certificeret i henhold til Europæisk standard for børnesikkerhed og farlige stoffer. Derudover har Matty™ opnået den anerkendte TÜV SÜD sikkerhedscertificering. TÜV SÜD er et anerkendt internationalt testinstitut inden for certificeret produktsikkerhedstest - på globalt plan.

BEMÆRK leveringstid ca. 1. uge

Kunder der har købt denne vare købte også

Leander Topper underlag

Leander Topper er et lækkert og blødt liggeunderlag i en rigtig god kvalitet. Det passer perfekt i størrelsen til puslepuden Matty og Wally™ 100% bomuldsfrotté Oeko-Tex®
Kr 119,00

Babypakke

Pakken indeholder koder, der skifter hvert halve år (i juni og december) Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dine koder er udløbet, inden du skal bruge dem. Så sender vi gerne nye. Babypakken er gratis, men betinget af køb. Hvis du køber for 49,- i vores webshop er pakken GRATIS. Så skal du blot betale porto eller selv hente i butikken.
Kr 49,00

Regnslag til barnevogn

Sort med glade babyansigter
Kr 199,00 Kr 99,00

I can - ske

Multi grip spoon fra Rätt Start er en helt unik ske til de første smagsprøver
Kr 99,00 Kr 79,00

IdaT - Hue med top - turkis hval

Blød hue i skønne farver fra idaT
Kr 79,00 Kr 25,00

Ringe - figurer til ophæng

Brug dem til at hænge legetøj op med eller lad barnet lege og prøve at sætte dem sammen
Kr 89,00 Kr 39,00

Spilledåse Bamse

Skøn spilledåse med Bomstærke Bamse
Kr 229,00 Kr 199,00

Nusseklud Mumi lyseblå

Lækker nusseklud med Mumi
Kr 139,00