Leg og Motorik kursus

Motorik giver nærhed, kropsbevidsthed og glæde Motorik er for dig, der har lyst til at lege med din baby og blive inspireret til at lege videre derhjemme.
Producent: BabySolutions
Kr 775,00

VI HAR PT IKKE PLANLAGTE KURSER. KONTAKT OS, HVIS DU ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET, NÅR DER ER NYE KURSER PLANLAGT

I samarbejde med Baby Solutions afholder vi Leg og Motorik kursus.

Hvad skal vi lave til Motorik?

Vi vil lege og lave en masse ballade. Vi skal synge og lave fagter og du får en kort introduktion til både BabyTegn og BabyMassage, som inddrages i vores leg.

Kurset henvender sig til dig, der vil lege med din baby. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og der er ikke tale om egentlig træning, selvom vi nok skal komme til at svede lidt og få ømme lattermuskler.

Hvad skal jeg have med?

Vi har ALT i udstyr klar, så du blot skal tænke på dig selv og din baby. Husk dog løst tøj, der er plads til at røre sig i - gerne så vi kan pille strømperne af.

Hvornår kan jeg gå i gang?

Vi anbefaler at du venter til din baby er mindst tre måneder. Du kan i princippet starte før, men det er vores erfaring, at de helt nyfødte hurtigt udtrættes. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål. Du kan få udbytte af Motorik til dit barn uanset alder. 

Vi bestræber os på at lave hold med jævnaldrene børn, men er du i tvivl, så kontakt os endelig.

Læs mere her.

Bemærk, at der i vores Barselspakke findes rabatkode til vores kurser.

Bemærk, at prisen forudsætter kursus afholdt i vores lokaler i Holstebro. Hvis du samler minimum 6 personer, kommer vi gerne til dig og afholder kurset. Kørsel afregnes særskilt jf. vores kursusbetingelser.