Aktivitets legedyne fra MilleMax

En genial barsels- eller dåbsgave
Kr 799,00
Kr 498,75

Aktivitets legedynen består af en dyne fyldt med krøyerkugler og et legebetræk med masser af aktiviteter til de små.

Legebetrækket er designet til små udviklende lege. Der er påsyede hånddyr som f.eks. hånddukker, lommer, musefamilie der kan gemmes, lille kanin der kan nulres m.m. Aktiviteterne er udviklet til at hjælpe dit barn til at ligge på maven og øve hovedløft og derved stimulerer balance. Hovedløft er den motoriske milepæl for dit barn og hjælper det til senere at trille, kravle, rejse sig op og gå.

Fyldet i dynen gør at dit barn, hvad enten det leger og hygger sig på dynen eller hviler sig med den i sengen eller barnevognen, får let sansestimuli forskellige steder på kroppen. Når dit barn bevæger sig, vil kuglerne flytte sig og følesansen stimuleres. Dermed opnår dit barn en god kropsfornemmelse samt ro og tryghed ved egen krop. Den kan specielt være en god hjælp til for tidligt fødte børn.

Legedynen er udarbejdet af sansemotorisk pædagog Hanne Kraack Vestergaard, der i mange år har arbejdet med børns grundlæggende udvikling.

Materialer: Certificeret økologisk bomuld (GOTS/KbA) – derved undgår dit barn nærkontakt til allergifremkaldende stoffer og skadelige kemikalier. Fyldet i dynen er ægte krøyerkugler og indeholder ingen form for blødgørere eller andre skadelig stoffer. Desuden har de en stor slid – og trykstyrke samt en god formstabilitet, der er langtidsholdbar.

Aktivitets legedynen er produceret indenfor EU samt testet ved et uvildigt laboratorium med godkendelse til CE-mærkning.

Legebetrækket kan maskinvaskes på let program max. 30 grader og lufttørres. Dynen kan maskinvaskes og tåler tørring i tumbler ved svag varme. 

Dynen måler 70 x 100 cm og leveres i en fin pose.