Medela Starter Kit

Med et Starter Kit fra Medela får du alt, du har brug for til at komme godt igang med amning og i forbindelse med en brystpumpe.
Producent: Medela
Kr 299,00

Medela starterkit er et godt startsæt til dig som ammer og anvender en brystpumpe.

I sættet medfølger følgende: 

  • 1 stk. Medela Calma flaskesut
  • 2 stk. Medela 150 ml flasker
  • 5 stk. Medela Pump & Save poser
  • 12 stk. Medela ammeindlæg
  • 1 stk. Purelan 7 g,
  • 1 stk. Quick Clean poser. 

Medela Calma sutteflaske kommer med den nye revolutionerende Calma flaskesut. Medela Calma sutteflaske er udformet til brystmælk.

Medela Calma er en unik sutteflaske som sikrer at barnet skal arbejde for at få mælken ud, og kan holde pauser og trække vejret under madningen.  Dette gør også at man sagtens kan kombinere bryst og flaske. Sutteflaskerne findes kun i 150 ml, som passer i hele perioden.

Medela pump & save poser er praktiske til opbevaring af modermælk, hvor man kan pumpe direkte i posen og derefter opbevare mælken i køleskab eller fryser.

Medela ammeindlæg er med blød foring og bruges ved mælkelækage og sikre derved en tør fornemmelse. På bagsiden af ammeindlægget findes der dobbeltklæbende tape, som holder indlægget på plads.

Prelan er en creme som beskytter dine brystvorter. Den indeholder 100% ultraren lanolin (fedt fra uld), uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Dette betyder også at du ikke behøver at tørre creme af inden du ammer.

Quick Clean poser bruges til hurtigt og praktisk, at desinficere ammetilbehøret i mikroovnen helt uden kemikalier. Poserne er derudover meget miljøvenlige, da de kan bruges op til 20 gange.

Alle produkter kan købes enkeltvis. Samlet værdi over kr. 400